Utställarinformation

Är du bokad utställare på Bostadsrättsmässan
i Malmö? Registrera dig via knappen nedan!

Är du bokad talare på Bostadsrättsmässan
i Malmö? Registrera dig via knappen nedan!

Tekniska frågor och monterbeställningar

Har du tekniska frågor gällande din monter, vill du göra en beställning eller behöver du hjälp med att producera en monter från grunden? För vår samarbetspartner Malmö Mäss Service är ingen förfrågan för liten eller stor. Kontakta projektledare Jörgen Jönsson, jorgen@mass-service.se, om du har några frågor. Ett par månader innan mässan kommer vi att skicka ut ett Tekniskt informationsbrev, där hittar du allt du behöver veta om viktiga tider och monterbyggnation.

Er utställarprofil

Väck besökarnas intresse redan nu och gör det lättare för dem att hitta till er monter på mässan. Ladda upp er logotyp, företagsinformation och presentera produktnyheter/tjänster på Bostadsrättsmässans hemsida genom att logga in på www.bostadsrattsmassan.se/min-sida/. Har ni inte fått inloggningsuppgifter eller har problem med att logga in, kontakta maja.nicklasson@easyfairs.com.

Marknadsför er med banners & mailsignaturer

Vi har tagit fram ett flertal banners, en digital inbjudan och mailsignaturer i olika format som ni kan använda för att marknadsföra er medverkan på mässan. Om ni skulle vara intresserade av ett annat format eller önskar ni en anpassad banner med monternummer är ni välkomna att kontakta oss. Filerna finns att ladda ned under marknadsföringsmaterial nedan.

Expo Xtra

 

Vi erbjuder dig som utställare exklusiva sponsrings- och exponeringsmöjligheter både på och i samband med mässan. Detta är ett enkelt och effektivt sätt att öka er närvaro och underlättar för besökaren att komma ihåg din monter, ditt företag och dina tjänster.

Kontakta ronny.lundin@easyfairs.com för mer information om detta.

Marknadsföringsmaterial till nedladdning