Är du intresserad av att sponsra Bostadsrättsmässan?
Kontakta oss så berättar vi mer!

MEDARRANGÖRER

Medarrangör samfälligheter

PARTNERS

”Att arbeta tillsammans med Easyfairs i samband med olika relevanta mässor och konferenser ger oss både inspiration, erfarenhet, kunskap samt positiv energi. BostadsrättsMässan fångar de mest aktuella och spännande frågorna som diskuteras i branschen genom sitt genomtänkta seminarieprogram. Bland utställarna hittar vi en bredd – allt från de stora marknadsledande leverantörerna till de mindre aktörerna. Mässorna är dessutom välbesökta – alla verkar glada och nöjda med vad man har erbjudits. Eventen känns genomarbetade och väl genomförda – professionella med en personlig touche där inget lämnats åt slumpen!”

Lazze Öst, Koordinator
Nya Rekord – Media och Produktion AB

”Easyfairs  Bostadsrättsmässa i Kista är för oss ett mycket bra forum som stärker vårt varumärke Brf Mappen än mer. Inte bara hos Brf styrelserna som använder vårt verktyg utan även hos utställarna som använder oss för att nå ut till denna målgrupp. Vår utveckling är starkt beroende av våra kunders åsikter oavsett om man sitter i en Brf som användare av Brf mappen eller om man är en annonsör i den. Bostadsrättsmässan i Kista är en mycket bra mötesplats för detta ändamål. Vi har framgångsrikt samarbetat med Easyfairs gällande fastighetsmässorna under flera år och är mycket glada över att få möjligheten att ta nästa steg och jobba med bostadsrättsmässorna.”

Daniel Hertzberg
Fastighetsmedia i Ljusdal AB

”Bostadsrättsmässan är en självklar mötesplats för www.hittabrf.se med möjlighet att träffa Bostadsrättsföreningar och leverantörer från hela Sverige”

 

Ann-Jeanette Nilsson
Kundansvarig, Hittabrf.se

”För oss är det självklart att vara partner. Bostadsrättsmässan är ett viktigt evenemang för landets bostadsrättsföreningar och branschfolk. Det ger oss en fantastisk möjlighet att träffa våra läsare och en möjlighet på utveckling och trender inom de områden som rör bostadsrätten”

Karin Rutström
Redaktör, Bo bättre