Riksbyggen

Riksbyggen

Monternummer: B:26

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder.

Många bostadsrättsföreningar väljer totalförvaltning från oss på Riksbyggen. Det innebär en servicelösning där alla delar inom fastighetsförvaltningen ingår. Din förening får då allt – ekonomisk och teknisk förvaltning, energiförvaltning samt fastighetsservice. Andra väljer ett urval av tjänster eftersom behovet ser annorlunda ut. Lösningen anpassas utifrån just din bostadsrättsförenings behov.

Vi driver vår verksamhet med tydligt hållbarhetsfokus. Det innebär att vi själva ska göra rätt men också att vi tänker långsiktigt hållbart när vi utvecklar våra kunderbjudanden och kundrelationer. Utöver det så arbetar vi ständigt för att inspirera vår omvärld att utvecklas och göra mer hållbara val.

Våra medarbetare är den viktigaste framgångsfaktorn i vår verksamhet. Vi är övertygade om att engagemang och möjlighet att utvecklas går hand i hand. Därför jobbar vi för att våra medarbetare ständigt ska ges möjlighet att utveckla sin kompetens och sina förmågor.

Vi har drygt 2 700 engagerade medarbetare som, på mer än 430 orter, varje dag gör vardagen lite bättre för våra kunder. Vi finns i hela Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder.