Årets Innergård

Tävlingen är avslutad. Stort tack till alla deltagande bidrag!

 

Årets Innergård 2018

Tävla i vår nya tävling, Årets Innergård 2018.  Nominera och skicka in ett bidrag i form av ett foto i kombination med en kort motivering varför man anser att sitt tävlande bidrag ska vinna tävlingen Årets Innergård.


Årets Innergård – bostadens gröna uterum

Bostadens gröna uterum är en av de viktigaste områdena för oss som lever i en stadsmiljö. Innergården tillför oss en avkoppling i vardagen. Den är en gemensam mötesplats för umgänge, trivsel och engagemang. Aktiviteter på gårdarna kan skilja sig åt. Somliga använder den till kalas, fester och grillkvällar medan andra ser det som en lugn oas för att samla kraft och finna lugn.Vilken är Malmös, med omnejd, vackraste och mest välkomnande innergård? Ska en fin innergård ha mycket gröna träd, eller räcker det med planteringar i större krukor? Är gamla hus med anrika innergårdar vackrast, eller kan en modern innovativ höghusgård vara finast i stan? Vilka aktiviteter ska man kunna utöva på gården och vilka funktioner ska finnas? Innergårdar kan se helt olika ut och alla kategorier är välkomna att delta.


Detta vinner du:
Fina priser utlovas till den vinnande föreningen!
Även ett pris lottas ut bland de inskickade bidragen.


Prisutdelning & jury

Priset delas ut sista mässdagen, lördagen 6/10 kl.13.00-13.30.  Vinnaren utses av en jury med representanter från tidningen Utemiljö, Bostadsrättsmässan, HSB, Riksbyggen samt SBC.

Tävlingsregler:

  1. Nominera och skicka in bidrag i form av ett foto och kort motivering. Glöm inte att skriva Bostadsrättsföreningens namn.
  2. Maila bidraget till karin.blomqvist@easyfairs.com
  3. Det går bra att nominera din egen förening såväl som någon annans
  4. Sista dag för nominering är 30/9
  5. Bidragen presenteras på Bostadsrättsmässans Instagram. Gå in redan nu och följ!
  6. Vi tar enbart emot digitala bilder
  7. Vi förbehåller oss rätten att använda inskickade bidrag i reportage om tävlingen samt i marknadsföringssyfte
  8. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren