Rådgivning och kursanmälan

JURIDISK RÅDGIVNING

Under bostadsrättsmässan erbjuder Jurideko gratis juridisk rådgivning för besökarna med jurister i olika gruppmöten och ämnen!

Jurideko är en fastighetspartner med lång erfarenhet av att stödja bland annat bostadsrättsföreningar med juridisk och ekonomisk expertis. Bostadsrätt är en komplex boendeform som omfattas av lagstiftning inom flera rättsområden. Samtidigt har en bostadsrättsförening flera roller, såsom fastighetsägare, hyresvärd, arbetsgivare, inköpare och beställare. För en styrelseledamot kan förväntningarna kännas tunga och uppgifterna svåra. Jurideko har lång erfarenhet av att arbeta med de frågeställningar som uppkommer i bostadsrättsföreningar.

Se hela programmet HÄR.

Boka er plats HÄR.

NY I STYRELSEN

Även i år erbjuder Bostadsrättsmässan och våra medarrangörer HSB, SBC och Riksbyggen möjligheten att delta på vår mycket eftertraktade utbildning ”Ny i styrelsen”. En kostnadsfri utbildning för våra besökare som normalt sett kostar om man inte är besökare på mässan. Vid mässregistrering kan du välja att kostnadsfritt boka in dig på ”Ny i styrelsen” och om du redan är registrerad anmäler du dig via länken nedan.

Tiderna för ”Ny i styrelsen” under mässan, är:

Fredag 13:00-14:00

Lördag 11:30-12:30

Boka er plats HÄR.