FAQ

Nedan hittar du de vanligaste frågorna inför Bostadsrättsmässan.
Hittar du inte svaret nedan? Maila oss på bostadsrattsmassan@easyfairs.com så hjälper vi dig!

Generell info

Öppettider?

Fredag 5 oktober 10-17
Lördag 6 oktober 10-16

Adress?

Malmömässan
Mässgatan 6
Malmö

Hur kommer jag till Malmömässan?

Citytunneln går kontinuerligt från Centralstationen och Triangelns Station och stannar efter 5-7 minuter vid Malmömässan. Dessutom stannar buss 6, 7 och 33 på station Hyllie, som ligger några minuters promenad från mässan.

För mer information hur du enklast tar dig dit, klicka här.

Inför mässan

Måste jag printa min biljett?

Du sparar tid genom att printa din biljett på förhand. Om du inte har möjlighet till att printa din biljett, eller glömmer den, så går detta att lösa på plats.

Måste jag boka plats till föredragen?

Du behöver inte boka plats till föredragen eller för att lyssna på talarna. Det rekommenderas att vara på plats i god tid.

På plats

Finns det garderob?

Garderoberna finns vid entrén intill mässhallen där du kan lämna av dig jacka och väska.

Var kan jag parkera bilen?

I direkt anslutning till Malmömässan finns flertalet parkeringshus och parkeringsplatser. Närmst Malmömässan ligger P-Norr som drivs av P-Malmö. Här kan du parkera din personbil alla dagar i veckan. I närområdet finner du även tre parkeringshus hos Emporia, Malmö Arena samt P-huset Hyllie.

I hyllie finns en parkering för större fordon samt släp på P-Väster brevid Emporia. Här kan du parkera ditt större ekipage på den grusade delen av parkeringen längst bort. För parkering av enbart släp på P-Väster så behöver du anmäla ditt registreringsnummer i expeditionen i P-huset Hyllie.

För att slippa stå i kö till parkeringsautomaterna kan man nu ladda ner Easypark till sin smartphone och betala parkeringen via deras app. Betalningssättet fungerar på alla P-Malmös parkeringar. Mer information om Easypark här

Om du önskar övrig information kring parkering i Hyllie vänligen besök P-Malmös hemsida.

Får jag ta med mig hunden?

Tyvärr får husdjur inte följa med in på mässan. (Gäller ej ledarhund).